Home

Hej och välkommen! 

Här kan du i lugn och ro titta igenom sortimentet och en massa annat spännande! 

Jag kan erbjuda dig 150 st olika produkter. Allt från kosttillskott, kroppsvård, hudvård, hushåll, kost- och träningsprogram och även produkter för våra djur. 

Vill du ha en ljusare vardag? Ett kost- och träningsprogram som kan hjälpa dig till bikinisäsongen? Vad sägs om hudvårdsprodukter som är revolutionerande inom anti-aging? Kanske kan du, som jag, vilja ha kosttillskott som kan hjälpa till att göra vardagen enklare? Då har du kommit till rätt ställe! :-) 

Vi är världsledande inom Aloe Vera produkter och lämnar en unik nöjd kund garanti på 90 dagar. De flesta av våra produkter är baserade på vår egenodlade, naturligt odlad, handskördad och färskpressad Aloe Vera. 

Jobba med oss! Vi är i en stor tillväxtfas nu och ska dubbla omsättningen inom de närmaste tre åren. Hälsa och skönhet är hetare än någonsin! Vi expanderar och därför söker jag både nya ledare och dig som kanske bara vill prova på något nytt och skapa en fin extra inkomst. Förutom att det är roligt och lönsamt, får du också många nya vänner och en fantastisk personlig utveckling.  

 

Tveka inte att kontakta mig!

Birgitta Eräkallio

Mobil: 070-722 04 96

Email: beforever@telia.com

Instagram: https://instagram.com/berakallio

Kontakta mig