Hudvård för alla!

Tar du hand om din hud idag? Hudvård behöver inte vara krångligt! Även om det kan vara lätt att tro det om man känner att man varken har kunskap, ork eller tid.  

Hos mig hittar du en mängd hudvårdsprodukter där du kan välja om du vill ha få steg i din hudvårdsrutin eller om du vill investera och ta hand om din hud till det yttersta. 

Högteknologisk hudvård, anti-age och mycket annat spännande finns att välja bland. Utan kostnad hjälper jag dig att hitta rätt produkter för din hy!

Vi kan även komponera ihop en låneväska som du kan prova på hemma i tre dagar för att känna på produkterna.

Komplett hudvårdsset med fullt fokus på anti-aging 

I infinite by Forever™ kombineras fantastiska ingredienser så som peptider, kollagen, naturliga mineraler och växter med den senaste vetenskapen. De kompletterar vår Aloe Vera och förstärker dess återfuktande och hudvårdande egenskaper.

Gel-baserad hudvård som ger resultat 

Sonya™ daily skincare system är framtagen speciellt för kombinationshudens växlande behov. Produkterna innehåller en hög koncentration av Aloe Vera och andra hudvårdande botaniska ingredienser i en härligt uppfriskande, gel-baserad formula. Tillsammans hjälper de till att förbättra hudens utseende och gör den mjuk, smidig och återfuktad.

Mild hudvårdare med flera användningsområden 

Aloe activator kan både används på egen hand som ett lugnande och vårdande ansiktsvatten och tillsammans med Mask Powder i en härlig ansiktsbehandling: en aloe mask.

Piggare blick på ett ögonblick 

Den tunna huden runt ögonen avslöjar tydligt hur vi mår; stress, sömnbrist, ålder och miljö sätter lätt sina spår i form av fina linjer och rynkor. Låt oss presentera en fuktighetsbevarande och uppstramande superhjälte: awakening eye Cream.

Härlig dagkräm med SPF 20 

Ge din hud bästa möjliga start på dagen. Protecting day lotion återfuktar och vårdar din hud – och skyddar den från solens skadliga UVA- och UVB-strålar.

Ge din hud nytt liv 

Smoothing exfoliator hjälper huden att avlägsna döda hudceller för att ge plats åt nya. Den rengör, vårdar och mjukgör och ger din hud en jämnare och fräschare känsla.

Balanserar, lugnar och fräschar upp 

Vårdande ansiktsvatten som stabiliserar pH-balansen i huden. Balancing toner tar också bort eventuella rester efter din rengöringsprodukt och ger dina krämer bästa möjliga förutsättningar att verka optimalt.

Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper 

Nu är modern, avancerad hudvård enklare än någonsin förut: säg hej till aloe bio-cellulose mask! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.