F.I.T

Välkommen!  

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och beslutsamhet. Här hittar du information om våra boxar som hjälper dig på vägen mot en hälsosammare livsstil. Du börjar med en box vi kallar för C9, 9 dagars program som bryter dig loss från gamla vanor och ger dig en kickstart i rätt riktning. Där efter har vi boxarna F15, som är ett program på 15 dagar eller mer som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, din kost och dina kroppsförutsättningar, så är du väl rustad för att kunna nå dina mål.

C9 

Kickstarta din livsstilsförändring  

C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag.  

För vem? 

För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång.  

 

Så funkar det  

Med C9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll – på bara nio dagar. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring i dag. I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet. En praktisk shaker och ett måttband ingår också.

Välkommen till ditt nya liv !  

Efter C9 är det dags för nästa steg. Nu vill vi fortsätta i de hälsosamma spåret och skapa oss nya, långvariga goda vanor! Det gör vi med hjälp utav F15 programmen.  

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram för dig som vill förändra din livsstil. Här får du lära dig vad du ska äta, hur du ska träna – och hur du undviker fallgropar efter vägen.   

F15 finns i 3 olika nivåer - Beginner, Intermediate & Advanced. Så du kan göra den nivå som passar bäst in på dig.   

Så funkar det   

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter och en tydlig handbok som leder dig genom programmet. Programmet är uppdelat i två etapper, där varje etapp är 15 dagar. Om du vill köra båda etapperna behöver du komplettera ditt produktförråd med 2 st. Forever Aloe Vera Gel™, sedan är det bara att köra vidare. Här finns ett träningsschema som gradvis ökar i intensitet, tips för att hålla din motivation uppe, goda och hälsosamma recept och information om hur du kan lägga upp din kost samt om hur olika råvaror kan påverka din hälsa. Genom hela programmet får du stöd och uppmuntran för att behålla din nya, hälsosammare livsstil.