Djur

Aloe Veterinary Formula 

 

För våra fyrfota familjemedlemmar  

En vårdande allroundprodukt för hud, päls, tassar, hovar, man och svans. Baserad på vår egen Aloe Vera, såklart.  

  

För vem?  

Det här är en produkt som passar hemma hos alla djurägare. Aloe Veterinary Formula används till hundar, katter, kaniner, höns och hästar – och allt däremellan. Helt enkelt en utmärkt produkt för alla päls- eller fjäderbärande familjemedlemmar. 

Du får:  

En allroundprodukt för alla husdjur  

Aloe Vera, allantoin och glycerin  

Smidig spray för enkel applicering  

Vård för hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans 

Aloe vera för alla husdjur  

Stora eller små – våra husdjur är älskade familjemedlemmar och självklart ska de också få ta del av vår fantastiska Aloe Vera. Därför har vi utvecklat Aloe Veterinary Formula, speciellt för våra fyrbenta vänner.  

Lugnande, vårdande och skyddande   

I Aloe Veterinary Formula är vår egen Aloe Vera huvudingrediensen, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här finns också mjukgörande sojaolja, lugnande allantoin och glycerin som verkar skyddande på huden men också vårdar päls och hår. Och sist, men inte minst, de hudvårdande vitaminerna C och E.  

I djurvänlig förpackning  

Även om avsikterna är goda är det långt ifrån alla pälsklingar som uppskattar hussars och mattars hantering. Och kladdig päls brukar heller inte vara populärt. Därför har Aloe Veterinary Formula en lätt, flytande konsistens som snabbt absorberas. Den smidiga sprayflaskan underlättar applicering – allt för att du enkelt ska kunna ta så väl hand om dina pälsklädda familjemedlemmar som möjligt.